Medskab » WAWCAS

WAWCAS

Den dansk-nepalesiske NGO WAWCAS har en målsætning om at udvikle og styrke organisationens netværk af frivillige. Dette var fokus på et møde for den danske del af WAWCAS-organisationen, som Medskab planlagde og faciliterede. Formålet var at diskutere forskellige interessenters oplevelse af et værdifuldt netværk af frivillige samt at udvikle ideer til fremtidige tiltag, som vil gøre det attraktivt for forskellige grupper af frivillige at engagere sig i WAWCAS.

LEVERANCE

· To timers workshop for en gruppe af WAWCAS’ frivillige, bestyrelsesmedlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere

· Workshoppen foregik på engelsk.

Name

"En gruppe frivillige tilknyttet organisationen WAWCAS var samlet til en workshop for at skabe målrettede og brugbare ideer, der kan styrke og vise vej for udviklingen af WAWCAS. Rammen var at gøre det på bare 2 timer i et kreativt og idegenererende forløb. Når det lykkedes så godt, skyldes det, at gruppen var højt motiveret for sagen, og at Medskab stod for forløbet. Medskab styrede forløbet med overblik, inspiration, imødekommenhed og tilpasning til gruppen. De vedligeholdt engagementet hos alle og sikrede, at ideer blev beskrevet og mødte konstruktiv kritik og forslag til, hvordan man kommer igang med dem. Det er meget at nå. Og det var en fornøjelse at deltage."

Dorrit Pind, frivillig i WAWCAS

“Mette og Louise faciliterer workshops på en produktiv og yderst lærerig måde. Deres engagement og indlevelse i vores arbejde som frivillige kunne mærkes hele vejen igennem workshoppen. En fin oplevelse, der gav mig et endnu bedre kendskab og relation til de andre frivillige i organisationen.”

Ifeta Cerimagic, frivillig i kommunikationsgruppen, WAWCAS